Cafeteria

Sund cafeteriamad

foyeen 014Hallens cafeteria er et naturligt samlingssted for alle hallens brugere, og derfor forsøger vi til stadighed at udvikle og forbedre cafeteriaets formål. Send roligt børnene af sted til aktiviteter i Hurup Hallerne, uden at I som forældre behøver at være nervøse for, at de kun kan mæske sig i tomme kalorier. Selvfølgelig er der masser af muligheder, til at dække den ”søde tand” af både slik og sodavand, men også god mulighed for at få et ordentligt måltid af nærende og sund karakter. Frisk frugt, kylling med flutes, pitabrød osv. er sammen med vore populære sportsboller, med masser af frisk salat og sundt pålæg, naturligvis at finde på menukortet.

God atmosfære og hygge

Hallen 001Herefter kan ungerne slå mave i det lækre nyetablerede sofahjørne, hvor de kan slappe af, ”hænge ud” med vennerne, se TV eller måske hygge sig med et spil.
Hallens cafeteria er et godt og populært mødested for alle hallens brugere. Både den hyggelige atmosfære, den friske imødekommenhed og fællesskabet, gør det til et sted gæsterne kan lide at besøge, – også selvom de ikke lige går til sport.

Fester og sammenkomster

Cafeteriaet med det tilhørende veludstyrede køkken, er også en mulighed, hvis du står og mangler et lokale til din fødselsdagsfest eller anden begivenhed der skal fejres. Der kan sagtens være op til 80 personer på én gang i lokalet med gode siddepladser til alle.

Alt i forbindelse med evt. leje af cafeteriaet kan aftales med halinspektøren på tlf. 97 95 15 66.