Hal A & B

Velkommen til Hurup Hallerne

Hallen-180Hurup Hallerne består af to moderne haller, Hal A og Hal B, der kan rumme alle indendørs sportsaktiviteter, messer, firmafester/ baller og koncerter – kort sagt alle større eller mindre sammenkomster af enhver art.Hal A er med sin størrelse den naturlige opvisningshal med plads til 350 tilskuere.

Hold jeres næste fest i Hurup Hallerne

Lad Hal A danne rammen om jeres næste fest, koncert, skolekomedie eller, ja snart sagt hvad som helst. Med de rette kulisser og belysning, er det altid en stor oplevelse, Den fantastiske akustik i Hal A og den gode lyd fra de ophængte Bosehøjtalere giver arrangementet et ekstra løft.

fest med loft
Det nedsænkede loft giver en hyggelig og unik sydlandsstemning, hvor man helt glemmer at lokalet er en sportshal. Med den mobile afskærmning giver det både mulighed for at tilrette festlokalet efter størrelse, op til 500 spisende gæster, og indrette det som man har lyst. Den flytbare scene med et areal lige fra 2 til 30 m² kan tilpasses netop dine behov, og placeres hvor som helst i hallen, det er kun fantasien der sætter grænser. Opsætning af borde, evt. bar og buffet kan aftales med halinspektøren, som også kan være behjælpelig med diverse mad og drikke, samt serveringspersonale.

for flere oplysninger, kontakt Halinspektør Jan Munk på tlf.nr. 9795 1566

 

I Hal B finder du de traditionelle gymnastikredskaber: ribber, tove, trampoliner og vores nyanlagte springgrav. Der er naturligvis adgang til moderne omklædningsrum og mødelokaler.

Hallen 288