Det sker i hallen

Hurup Hallerne er en aktiv hal, hvor der sker mange spændende ting. Vi ser os selv som byens samlingspunkt, og vi vil derfor gerne byde alle interesserede velkomne til vores arrangementer i hallen. 

Følg med her på siden, og se hvad der sker i Hurup Hallerne

Sjov Lørdag

Kom til noget sjovt

Sjov Lørdag er et tilbud til alle børn og unge, hvor man mødes og "hænger ud" med vennerne, til en aften fyldt med aktiviteter. Sjov lørdag er for børn i anden klasse og op.

Aktiviteter 

Begge haller er indrettet som én stor legeplads, hvor alle redskaber, springmadrasser, bolde og net er stillet op. Der er mulighed for alle slags boldspil, badminton, spring og meget mere. Hyggehjørnet i cafeteriaet er et lækkert sted, hvor man kan tage en pause med musik, spil og TV.

Tryghed

Der er altid voksne til stede, som sammen med personalet hjælper med diverse aktiviteter og træder til, hvis der skal pustes på et knæ. Så alle forældre kan være ganske rolige, vi skal nok passe godt på jeres børn.

Åbningstider

Dørene åbnes kl. 18:30 og legen slutter kl. 22:00

Næste gang: 

Børnefødselsdag

Med en børnefødselsdag i hallen får man masser af muligheder for leg og bevægelse. Derudover kan man få noget lækkert at spise og drikke i hallens cafeteria. Hvis det kunne interessere dig/jer, så kan du kontakte Jesper via tlf: 40 83 15 66 eller mail: mail@huruphallerne.dk 

Nedenunder kan du få en oversigt af de forskellige menuer og lidt mere information