Cirkus Mascots "DYREBARE ØJEBLIKKE" i Hurup

24. september 2022

🎟️ Billetsalg kun hos REMA 1000 Hurup!
I samarbejde med REMA 1000 Hurup kommer Cirkus Mascot til byen med årets cirkusforestilling "DYREBARE ØJEBLIKKE" som spilles indenfor i Hurup Hallerne.
Det er cirkus i børnehøjde for hele familien! Levende underholdning med dygtige artister, dejlige dyr og den sjoveste klovn!
Der er to forestillinger i Hurup, den første starter kl. 13.00 og den anden starter kl. 16.00. Forestillinger varer cirka 2 timer hver.
Om forestillingen:
Hos Cirkus Mascot tror vi på, at det igen er blevet tid til at have mange bolde i luften. Vi glæder os til at jonglere med magiske minutter og mennesker, der slanger sig i projektørlyset. Vi bærer hinanden på hænder og fødder, og vi bobler af glæde ved udsigten til at være sammen med et publikum, der har blik for livsglæden. Cirkus er gåsehud og griseri, en talentfuld pony med blik for alle nuancer, imponerende akrobatik. Og tak. Tusind tak – faktisk, fordi I er med til at være traditionen tro. Klovnen, ham kender I. Han går aldrig i for små sko, til gengæld er han altid den, der veksler smil til grin med en grimasse, og Gulio kan noget, næsten ingen andre kan; han kan trylle. Blandt andet.
Cirkus Mascot er et familiedrevet cirkus; rejsende i øjeblikke for store og små. Det, man er fælles om. Programmet er som sædvanligt fyldt med dyr og mennesker, der gør sig helt ekstraordinært umage.
Kom. Se selv. Mærk magien. Grin. Nyd øjeblikket; det er dyrebart.