Værelsesfløj

Denne tilbygning gør det muligt at få endnu mere fornøjelse af Hurup Hallerne. Saml dit hold til et træningsophold eller bare en ”ryste sammen weekend”.

Værelsesfløjens direkte beliggenhed i forbindelse med Hallerne gør det ekstra nemt, hvis der inden eller efter aktiviteter er brug for samling til oplæg, taktikmøder eller bare hygge/hvile i ugenerte omgivelser.

Fællesrummet
Fællesrummet, der er et lækkert og lyst lokale med køkkenafsnit, er indrettet med hyggelige runde borde. Det lille tekøkken kan frit benyttes, hvis du selv ønsker at forberede lidt mad. Ellers kan hallens personale være behjælpeligt. Skal I se film, høre musik eller drøfte taktik, er der alt det udstyr, I skal bruge.

Toiletter og bad
Der er i forbindelse med værelserne naturligvis lækre og lyse afsnit med bad og toiletter.

Møder
Gratis Wi-Fi, projektor og stort lærred gør fløjen ideel til afholdelse af møder og små foredrag. Også her kan hallens personale være behjælpeligt. Der er mulighed for køb af kaffe, kage etc.

Overnatning
Ved fest i hallen eller anden form for arrangement kan værelsesfløjen træde til med lækre overnatningsforhold. De dejlige værelser med 4 eller 6 senge står til rådighed og kan lejes til en meget billig pris. Der kan tilkøbes morgenkomplet efter aftale.
Fuldend dit arrangement og tag en overnatning i værelsesfløjen, så dine gæster eller holdkammerater får en dejlig afslutning på opholdet i Hurup Hallerne.

Ring til halinspektøren for nærmere aftale på tlf. 97 95 15 66.